Goed verzorgd, mooi, fit en gezond

Mijn begeleiding en adviezen die ik geef zijn breed. Alles wat ik adviseer is gebaseerd op effectief bewezen werking en mijn eigen jarenlange ervaring in het gebruik van de geadviseerde producten die de gezondheid en welzijn ondersteunen en die een praktisch bewijs zijn van mijn visie over de betekenis van gezondheid in het algemeen.

Na de intake en screening stel ik vast of het advies en de begeleiding ondersteund kunnen worden met  voedingssupplementen, -superfoods, -wellness producten of- cosmetica.

Deze producten zijn uitsluitend geselecteerd, met bewezen werkzaamheid.

Ik ben overtuigd van dit concept omdat onze totale gezondheid niet alleen bepaald wordt door de inname van voeding. Voedingsstoffen worden merendeels opgenomen in het maagdarmkanaal, en bepalen de basis voor een goede conditie en gezond lichaam.

De huid, haren, nagels en tanden kunnen uitwendig voor een deel ook actieve voedingsstoffen opnemen die aanwezig kunnen zijn in cremes, lotions, oliën, shampoos, en pasta’s.

Deze combinatie werkt het beste samen voor een gezond lichaam, geest en een mooie uitstraling!