(Nutri)- cosmetica

Huid, haren, tanden, nagels

Ziekte, stress, ongezonde leefstijl heeft meestal ook zijn weerslag op de huid, haren en nagels en tanden. Haren, huid en nagels kunnen daar veel te lijden hebben. De huid kan droog, schraal worden, haren zwak en dof of haaruitval krijgen en nagels sneller afbreken.

Gezonde voeding en leefstijl blijft de basis voor een goede conditie van huid, haren, tanden en nagels zowel bij ziekte en een goede gezondheid. Omdat de uitwendige organen door ziekte, stress, allergie, eczeem, ook uit balans kunnen raken kunnen deze ook ondersteund worden met op maat afgestemde Nutri-cosmetica samen met de juiste voeding en/of voedingssupplementen en een gezonde leefstijl. Deze werken samen, hand in hand.

Daarnaast zorgt de Nutri cosmetica voor verbetering, ondersteuning en optimalisering van de huid, haren, tanden en nagels.

De Nutri-cosmetica bevat producten die op basis van hun unieke nutrionele samenstelling helpen bij het ondersteunend proces en het zelfherstellend vermogen van de huid, haren, tanden, nagels. De cosmetica is voornamelijk hypoallergeen, en veroorzaakt nagenoeg geen allergische reacties.

Samenwerkende partner: Nutribites: Nutribites Supplementen – Premium by nature