Voedingssupplementen en Superfoods

Goede voeding,  anti-oxidanten, bio-actieve stoffen

Iedereen weet dat als je niet goed eet, en leeft de conditie van je huid, haren en nagels achteruit gaat. De huid, haren en nagels worden voor 90{a3f97458a380d613f546f26968c0367d56f89340ce6fdc57da809cad94ab244b} in goede conditie gehouden met wat je eet, en hoe je leefstijl is.

Niet voor niets geldt het spreekwoord: Je bent wat je eet!

Ook kan een bepaalde voedingssamenstelling en specifieke voedingsstoffen zoals anti-oxidanten, bio-actieve stoffen zorgen voor extra ondersteuning en verbetering van onze in-en uitwendige organen en kan daardoor veroudering beperken en/of vertragen.

Zijn deze specifieke voedingsstoffen lange tijd afwezig in de voeding dan zal de totale conditie van onder andere de uitwendige organen zoals: de huid, haren, nagels en tanden niet volledig verbeteren enkel alleen door uitwendige toediening van producten zoals creme’s, shampoos en/of een gezichtsbehandeling.

De huid, haren, nagels en tanden moeten in eerste instantie van binnen uit goed worden gevoed worden met de juiste en op maat afgestemd

de basisvoeding en de juiste voedingssamenstelling met onder andere anti- oxidanten, essentiële vetzuren en bio- actieve stoffen.

Een tekort aan een bepaalde voedingsstof of onvolwaardige voeding kan zorgen voor een droge huid, dof haar, zwakke nagels en tanden en tevens zorgen voor versnelde huidveroudering. De specifiek werkzame voedingsstoffen, aanwezig in de voedingssupplementen en Superfoods zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Ziekte en stress

Als de balans door ziekte, stress, slechte of verkeerde voeding, en ongezonde leefstijl verstoord raakt kan het door een op maat afgestemde voeding en een gezonde leefstijl weer worden hersteld. Echter dit kan niet altijd worden bereikt met gewone voeding, omdat door ziekte of stress niet altijd eetlust is of de smaak is weggevallen, om zo aan de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen te komen die het lichaam op dat moment toch wel nodig heeft. Aanvulling met Standaard-(basis dosering) of Orthomoleculaire voedingssupplementen (hoge dosering) of Superfoods ( natuurlijke voedingsmiddelen die een hoge concentratie hebben aan een specifieke voedingsstof) kunnen in die situaties op een natuurlijke wijze het lichaam helpen snel en goed te herstellen.

 

exotischfruit-granaatappel-