Het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet

Afvallen met het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet en een beweegschema op maat!

Hoeveel kilo wilt u afvallen?

Verlies snel en blijvend kilo’s met dit succesvolle hoog eiwit en laag koolhydraat dieet!

Het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet  dat ik aanbied is NIET te vergelijken met de kant en klare proteïnepoeders, maaltijden, pillen  en shakes die  je maandenlang moet gebruiken en die aangeboden worden door winkels, drogisterijen of commerciële bedrijven.

Ik geloof NIET  in deze combinatie omdat:

  • je hierdoor niet leert om met normale voeding af te vallen en te genieten van (zelf bereide of goed samengestelde) maaltijden
  • je op de lange termijn toch weer snel aankomt omdat je stofwisseling negatief wordt beïnvloedt door de afwijkende samenstelling van de maaltijden. (weinig variatie in type koolhydraten, vezels en onduidelijke vetsamenstelling)
  • deze kant en klare proteïne maaltijden, poeders of pillen erg duur zijn,
  • deze kant en klare proteïne maaltijden moeilijk toepasbaar zijn in de praktijk of het sociale leven
  • de smaak van deze kant en klare proteïne maaltijden niet te evenaren is met puur eten of zelf bereide of samengestelde maaltijden.
  • Het verlangen naar “normaal en vers eten” steeds groter wordt, naarmate je langer en alleen deze kant en klare proteïne maaltijden gebruikt waardoor dit niet lang vol te houden is

Uiteindelijk zal je je als je streefgewicht hebt bereikt weer gewone zelf bereide of samengestelde maaltijden moeten gebruiken. Het is dus beter dat je op weg naar je doel om af te vallen en om voor altijd slank te blijven, je vanaf het begin leert om hiermee om te gaan. Hierdoor houdt je je stofwisseling ook op peil en constant.

Hoe ziet het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet eruit?

  • Het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet dat ik aanbied is simpel, lekker en eenvoudig en bestaat uit de maaltijden die je lekker vindt of normaal gewend bent te gebruiken met extra aanvulling van hoogwaardige verzadigde eiwitten en een beperkte toevoeging van koolhydraten. Deze hoogwaardige eiwitten zorgen ervoor dat je je spiermassa behoudt tijdens het afvallen  en dat het hongergevoel lang wegblijft. De beperkte hoeveelheid koolhydraten zorgt ervoor dat je lichaam niet ontwent raakt aan de omzetting van koolhydraten in energie.
  • Omdat niet iedereen dezelfde hoeveelheid eiwit nodig heeft wordt dit per persoon berekend en afgestemd op leeftijd, lengte, gewicht en geslacht en lichamelijke activiteit.
  • Daarnaast wordt dit hoog eiwit en laag koolhydraat dieet gevarieerd met 5 verschillende recepten per maaltijd gedurende de dieetperiode. De recepten zijn gemakkelijk, kosten weinig bereidingstijd en de ingrediënten bestaan in grote lijnen uit standaard verse ingrediënten die ongeveer een week houdbaar zijn en niet snel aan bederf onderhevig zijn. Je kunt 5x in een week variëren en dezelfde recepten afwisselen in een maand en tijdens de gehele dieetperiode. Er is geen speciaal receptenboek of weekmenu nodig om te variëren; Dat is ook niet nodig, immers iedereen heeft een andere smaak en we eten meestal over het algemeen steeds dezelfde maaltijden met een kleine afwisseling hierin.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je met het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet snel en gezond kan afvallen. In de sportwereld wordt dit reeds lange tijd toegepast. Je verliest gemiddeld 1-2 kg per week aan gewicht. Vanzelf dient de stofwisseling geactiveerd te worden met extra beweging. Dit beweegschema maak ik op maat per persoon. (lees meer :bij afvallen met sport/beweging en dieetadvies)

Spreekt mijn visie over afvallen met het hoog eiwit en laag koolhydraat dieet met een beweegplan je aan, dan is deze methode waarschijnlijk wat voor jouw!

Houdt je aan mijn advies dan val je echt af. Je moet het gewoon doen!

Follow my advice, just do it, and see the results!

 

Test hier uw BMI score:  http://www.obesitaskliniek.nl/bmi/

Voor meer informatie  kunt u terecht bij Praktijk Haydee Sarucco,  of gebruik het contactformulier.

 lady.fitnees.4